Samarbeid

Samarbeidspartnere

Association for Psychological Science

I desember 2014 inngikk forbundet en partneravtale med Association for Psychological Science (APS). Avtalen innebar at medlemmer i Psykologiforbundet fikk gratis medlemskap i APS det første året og deretter affiliate membership. Medlemsfordelene inkluderer fagtiddskriftet Psychological Science, rabatter på fagbøker og journaler, tilgang til Online Member Directory (forskningsregister), jobbsøkertips (APS Employment Network) og reduserte priser på internasjonale fagkonferanser.

Forbundet har også et internasjonalt partnerskap med British Psychological Society (BPS).

Du kan lese mer om APS her.

 

Norsk miljøpsykologisk nettverk

I februar 2020 inngikk Psykologiforbundet et samarbeid med Norsk miljøpsykologisk nettverk. Nettverket møtes årlig i november på konferansen for miljøpsykologi på Høgskolen i Innlandet, Lillehammer. Organiseringen av konferansen er et samarbeid mellom fagmiljøet, nettverket, masterstudenter i miljøpsykologi og studenter på bachelor i psykologi.

For spørsmål, ta kontakt gjennom nettverkets Facebookgruppe.

 

Aon’s Assessment Solutions

Høsten 2021 inngikk Psykologiforbundet og Aon Assessment (tidligere cut-e) en samarbeidsavtale. Aon Assessment er markedsleder i Norge innen evne-, ferdighets- og personlighetstester, primært tilknyttet rekruttering og utvikling. Samarbeidsavtalen sikrer medlemmer av Psykologiforbundet en god pris på sertifiseringer av Aon Assessment sine psykometriske verktøy.

Du kan lese mer om Aon Assessment sine sertifiseringskurs her.

 

Akademika

Høsten 2021 inngikk Psykologiforbundet en avtale med landets største importør av faglitteratur. Akademika er tilstede på flere læresteder og har en unik tilknytning til og kunnskap om lærestedene. Disse fordelene drar man som medlem av Psykologiforbundet nytte av bl.a. gjennom billige pensumbøker og fagbøker, faglig relevant innhold og bokanbefalinger fra fagmiljøene.

Du kan lese mer om Akademika her.

 

Brilleland

I over 30 år har Brilleland vokst til å bli en av Norges ledende optikerkjeder, der lave priser og høy kvalitet går hånd i hånd med faglig ekspertise. Som en av våre samarbeidspartnere tilbyr Brilleland gode priser på både briller og solbriller med styrke samt synstest.

Du kan lese mer om Brilleland her.

 

Actic

Actic er en ledende treningskjede med over 160 treningssentre og 170 000 medlemmer totalt i Norge, Sverige, Tyskland og Østerrike. Deres fokus er å skape et friskere samfunn ved å inspirere og engasjere alle mennesker til bedre helse og økt velvære. Gjennom Psykologiforbundets samarbeidsavtale med Actic får våre medlemmer mulighet om å inngå en treningsavtale for bruk av Actic sine sentre.

Du kan lese mer om Actic her.

 

Fjellsport.no

Fjellsport.no er en frittstående butikk for alle som er interessert i tur og friluft og tilbyr et bredt vareutvalg, høy kunnskap om produktene og god service. Det er godt dokumentert at fysisk aktivitet gir både velvære og overskudd. Når du skal ut i naturen kommer det godt med å ha utstyret på plass, enten du skal klatre, stå på ski, eller legger ut på vandring. Gjennom vår samarbeidsavtale med Fjellsport.no kan medlemmer i Psykologiforbundet handle med en ekstra hyggelig pris.

Du kan lese mer om Fjellsport her.