Alle innlegg
- Dersom man hadde åpnet opp forståelsen av hva psykologifaget innebærer ville det også kunne medføre at flere arbeidsgivere ville vært villige til å ansette oss med en master i psykologi.
Kalenderåret 2019 har vært innholdsrikt for det norske psykologimiljøet. Psykologiforbundet ønsker å takke alle våre medlemmer og støttespillere.
Den 18. november mottok Psykologiforbundet svar fra HOD på forslag om endring av helsepersonelloven.
"Verdens beste psykologer stiller seg over EØS". Slik lød overskriften da Minerva høsten 2019 rettet søkelyset mot ELTE-saken. Foto: Maria Skarpaas Andersen.
Les mer om hva psykologiforbundet står for.
I dag er psykologifaget mer utbredt i Norge enn noen gang – det er også Psykologiforbundet.
I forbindelse med saksbehandlingen av utenlandsstudentene som søkte om lisens i sommer ble Psykologiforbundet invitert til møte med Helsedirektoratet
Det siste halve året har Psykologiforbundet opplevd en enorm vekst. Vi har økt våres medlemsmasse med over 30 %
Psykologiforbundet er stolte sponsorer av Psykologidagene 2016! Psykologidagene er en faglig event ved Psykologisk Institutt ved NTNU, og har blitt arrangert av frivillige studenter ved instituttet hvert år siden 2010.
Psykologiforbundets lokallag i Trondheim inviterer til et uformelt lunsjforedrag med doktorgradsstudent Tuce Tombaz ved Kavli-instituttet.
Psykologiforbundets landsmøte for 2016 holdes lørdag 12. mars.
Thorvald Hærem (BI) er tildelt prisen Årets nyvinning 2016.
Komiteen for Årets nyvinning har kåret en vinner.
Gjennom kunnskap om menneskets adferd, burde psykologifaget kunne lage nye fruktbare teorier om sammenhengen mellom mennesket, system og naturen. – Psykologien i Norge holder på å bli et lite plaster på et ALTFOR stort sår.
For 25 år siden ble Psykologiforbundet stiftet. Den gang var det fagpolitiske landskapet annerledes, samtidig var fagets utbredelse mindre.
I kveld passerte forbundet 24.000 følgere på Facebook! 
I kveld passerte forbundet 3000 følgere på Twitter!
Lasse Hønsen gjestet i dag EKKO på NRK P2 for å snakke om hvor mye utseendet betyr i arbeidslivet
Psykologiforbundet mottok 37 medlemssøknader i oktober.
Psykologiforbundet gjestet mandag NRK Alltid Nyheter for å snakke litt om effekten av psykologisk behandling.
Den nye versjonen av Min Side er nå aktivert.
Psykologien og psykiatrien har hovedansvaret for at Sture Bergwall ble til «monsteret» Thomas Quick, skriver Pål Grøndahl.